Köpvillkor

Vårt Avtal

Allmänt

Detta är ett juridiskt dokument där dina, respektive Easyarts rättigheter och skyldigheter anges. Villkoren gäller i samband med de tjänster som erbjuds av Easyart genom den här sidan och även andra Easyartsidor som vi länkar till.

Verkan av villkoren

När du registrerar dig på Easyart.se godkänner du de villkor som anges i detta dokument.

Överenskommelse

När du registrerar dig på Easyart är du skyldig att uppge korrekta och fullständiga uppgifter gällande namn, adress, etc. Om informationen du angett av någon anledning ändras är vi tacksamma om du meddelar oss detta så snart som möjligt. Vid medveten felaktig information kan du som kund bli ersättningsskyldig om detta skapat kostnader för Easyart.

För att registrera ett giltigt konto på Easyart.se krävs det att du är minst 18 år gammal.

Utnyttjandet av webbsidan

När du beställer objekt via hemsidan registreras din order. Dina orderuppgifter skickas till den e-postadress du angivit och finns även till förfogande under Mitt konto.

Easyart reserverar sig rätten att stänga av eller säga upp ditt konto om du bryter mot något i dessa villkor.

Betalning

Betalning sker via kreditkort eller Paypal. Kreditkort debiteras först då dina varor har skickats.

Rättelser

De beskrivningar av varor och tjänster som finns på Easyart.se är korrekta så vitt vi vet. Vi gör vårt bästa för att rätta eventuella fel så snart de uppdagas. Färger och utseende på bilder, ramar och infattningar kan i verkligheten skilja sig något från hur de ser ut på din skärm. Tryckstorlekar kan variera marginellt med varje nyproduktion. Om du behöver veta de exakta måtten på en produkt, vänligen kontakta oss.

Copyright

Bilderna och designen som används på Easyarts hemsida är Easyarts egendom eller egendom till respektive copyrightägare och används av Easyart enligt tillstånd från copyrightägare eller deras agenter. Det är inte tillåtet att använda dessa för reproduktion eller distribution, om det inte uttryckligen godkänns på vår hemsida.

Garanti

Easyart utger ingen garanti för mindre avvikelser på enskilda produkter när det gäller färg, tryck-, textil- och ytkvalitet samt andra mindre ändringar.

Returer

Du kan inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning ångra ditt köp. Beställningen skall skickas tillbaka i ursprungligt skick och i originalförpackningen, om inte annat diskuterats med Easyart.

Om du returnerar varan trots att den är korrekt och inga brister finns får du själv stå för fraktkostnaden.

Om du mottagit en defekt vara kommer betalningen att återbetalas till dig snarast möjligt.

Förlust

Vid en förlust av vara är Easyart endast ansvarig för kostnaden av din beställning.

Personuppgifter

Vi vet att du värnar om din säkerhet och ditt privatliv. Easyart kommer inte att använda den information du uppgett eller vidarebefordra den till andra parter utan din tillåtelse.

All information om kreditkort förvaras separat och när ditt köp godkänts tas delar av nummer och detaljer bort för att ingen skall kunna använda dina uppgifter.

Registrering

King & McGaw Ltd t/a Easyart är ett företag registrerat i England med registreringsnummer 3850720, vid 4A Kingfisher Court, Bellbrook Business Park, Uckfield TN22 1QQ United Kingdom.

 
Close