Om Easyart

Vad vi gör

Easyart är ett inspirerande, enkelt och säkert sätt att köpa konst på nätet. Våra kunder har uppskattat Easyarts prisvärda, behändiga och enkla koncept i över 10 år. Vårt breda sortiment erbjuder de senaste trenderna inom konst, arkitektur och mode på duk, i tryck, som foto, litografi eller poster.

När du har valt din bild, kan du i vår online rambutik enkelt jämföra olika alternativ. Med över 120 ramar och passepartouter, erbjuder vi över 1000 olika möjligheter att göra dina bilder unika och personliga - till ett bra pris.

Letar du efter konst för ditt företag eller affärslokaler, kontakta oss för gratis rådgivning.

Easyart erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder, en säker webbplats och särskilda emballage för att garantera skydd för dina tavlor. Varje ram är handgjord i vår egen verkstad och undertecknas av rammästaren för att understryka vårt engagemang för kvalitet.

Vår vänliga Kundtjänst hjälper er gärna att välja konst och besvarar gladeligen alla frågor kring ert köp.

Tack vare vår generösa återköpspolicy kan du känna dig 100% trygg när du handlar hos oss.

Vilka vi är

Marc Lickfett, VD

Marc älskar nätet och är en erfaren Internetentreprenör. Han har bl.a. byggt upp Carambole, Compricer och Klikki. Som VD jobbar han med alla tunga frågor som affärsutveckling och strategi, men mest brinner han för att skapa en riktigt bra köpupplevelse online.

Ian Brooker, Produktionsledare

Ian är ansvarig för att våra kunder alltid får bästa möjliga service. I de sällsynta fall där något inte är så smidigt som vi skulle vilja är Ian och hans team på plats och ser till att allt löser sig på bästa möjliga sätt.

Clare Harries, Konstrådgivare

Clare har en Fil.Kand i konsthistoria samt vidare studier i Art therapy och har framgångsrikt bedrivit ett West End konstgalleri innan hon startade sin karriär inom konstkonsultation. Idag ansvarar hon för våra företagskunder i Europa och guidar dem i processen från A till Ö.

Easyart Teamet

Som ett Europeiskt team arbetar vi hårt för att att kunna hålla våra löften dagligen. Easyart - det enklaste sättet att den perfekta bilden.

Vi har allihop en passion för konst och älskar att dela det med våra kunder.

Vår vision

Inspirerande

För att hitta den perfekta bilden behöver du inte ha en magisterexamen i konst. Vi är här för att se till att göra konst shopping inte bara lätt, utan även en inspirerande, rolig och spännande del av heminredning.

Enkelt

Online verktyg ger dig möjlighet att finna den perfekta bilden och göra din konst shopping problemfri. Du kan välja mellan olika leveransalternativ för att leveransen ska passa ditt schema.

Säkert och pålitligt

Vår webbplats använder den senaste krypteringstekniken för att försäkra att dina persondata är skyddade. Vår generösa återköpspolicy innebär 100% kundnöjdhet eller pengarna tillbaka.

Valmöjligheter

Med mer än 100.000 bilder och tusentals olika storlekar och inramningsalternativ, garanterar vårt utbud inspiration.

Passion för konst

Med vårt nätverk av ledande globala leverantörer och samarbetspartners som the British Interior Design Association och National Gallery, ser vi alltid till att ligga på toppen med de senaste trenderna i en värld av ständigt föränderliga konst- och designvärlden.

För oss är konst en passion!

 

* Vår delägare Verdane Capital är också ägare i ett rad andra e-handelsbolag, som kan vara värda ett titt;

 
Close